Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 Februarie 2019
Vizualizari: 803
Comentează add

Miliardarul Jeff Bezos a postat un mesaj online în care a arătat ceea ce a numit ameninţări prin e-mail făcute de avocaţii proprietarului tabloidului "National Enquirer".

Fondatorul companiei Amazon susţine că a fost şantajat

sergiu-stet

  Foto: amazon.com.

Fondatorul site-ului Amazon, Jeff Bezos, l-a acuzat pe proprietarul revistei "National Enquirer", American Media Inc. (A.M.I.), de extorcare şi şantaj.
 
Corespondentul BBC transmite că miliardarul Bezos a postat un mesaj online în care a arătat ceea ce a numit ameninţări prin e-mail făcute de echipa de avocaţi a proprietarului tabloidului, care ameninţa că va publica fotografii intime ale lui Jeff Bezos şi ale amantei sale.
 
Luna trecută, "National Enquirer" a publicat mesaje private între Jeff Bezos şi Lauren Sanchez, fostă moderatoare TV. Jeff  Bezos a plătit atunci pentru o anchetă privată, pentru a stabili cum au ajuns mesajele private la revistă.
 
Acum, Jeff Bezos susţine că A.M.I. l-a ameninţat că, dacă nu va fi oprită ancheta privind ajungerea e-mail-urilor în presă, va publica o serie de fotografii intime în care apar Bezos şi Sanchez. 

Etichete "National Enquirer"AmazonJeff Bezos,Lauren Sancheztabloidmiliardar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live