Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

30 Martie 2016
Vizualizari: 1254
Comentează add

In emisiunea "Probleme la Zi" la RRA am discutat astazi despre initiativa Comisiei pentru controlul SRI privind modificările legislative în domeniul terorismului.

Folosirea cartelelor prepay "nu trebuie să devină o armă pentru teroriști" Folosirea cartelelor prepay "nu trebuie să devină o armă pentru teroriști" - Conține audio

victor-caraculacu

Invitati in studio. Foto: Alexandru Dolea.

In emisiunea "Probleme la Zi" la RRA am discutat astazi despre initiativa Comisiei pentru controlul SRI privind modificările legislative în domeniul terorismului, precum şi proiectele noi privind cartelele prepay respectiv pentru domeniul securităţii cibernetice.

INVITATI in studio au fost:

- Flaviu PREDESCU - analist pe domeniul intelligence (fost sef de cabinet la George Maior)

- judecator Horatius DUMBRAVA - fost presedinte al CSM

Sen PNL Teodor Atanasiu, membru al Comisiei comune a Parlamentului pentru controlul SRI afirma la RRA in emisiunea "Probleme la Zi" ca legislatia romaneasca privind combaterea terorismului trebuie pusa in acord cu prevederile europene in domeniu, fiind necesara o strategie europeana comuna de securitate.

Georgiana Iorgulescu - directorul Centrului de resurse Juridice spune in emisiunea "Probleme la Zi" la RRA ca procesul de dezbatere pe tema legislatiei antiteroriste este unul lipsit de transparenta, fiind necesare mai multe consultari publice pe aceasta tema.
 
Flaviu PREDESCU - analist pe domeniul intelligence spune la RRA, in emisiunea "Probleme la Zi" ca folosirea cartelelor preplatite nu trebuie sa devina o arma pentru teroristi, traficanti sau pentru cei acuzati de coruptie.
 
Judecatorul Horatius DUMBRAVA - fost presedinte al CSM spune la RRA, in emisiunea "Probleme la Zi", ca decizia CCR din 2014 nu interzice un control al modului de comercializare a cartelelor pre-pay in Romania ci se refera mai mult la respectarea vietii private a cetatenilor.

AUDIO: Probleme la zi.

Etichete probleme la zicomisia pentru controlul sriterorismcartele prepay

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live