Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

3 Aprilie 2021
Vizualizari: 264
Comentează add

Oamenii au mers cu flori în faţa spitalelor să le mulţumească medicilor pentru eforturile pe care le fac pentru a trata pacienţii, în special pe cei infectaţi cu noul coronavirus.

Focșani: Flori pentru medici

gabriel-sava

Foto: Gabriel Sava

La Focşani, oamenii au mers cu flori în faţa spitalelor să le mulţumească medicilor pentru eforturile pe care le fac pentru a trata pacienţii, în special pe cei infectaţi cu noul coronavirus.
 
Urmând exemplul altor oraşe, un grup de tineri a făcut acest gest de recunoştinţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon, după cum transmite corespondentul RRA, Gabriel Sava.
 
Reporter: "Mulţumim cadrelor medicale că sunt aici pentru noi" este mesajul scris pe un banner, pe care grupul de focșăneni l-au afișat în fața Spitalului Județean din Focșani, după care l-au lăsat acoperit de flori.
 
Ioana Lovin, elevă la Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza" din Focșani: Ne aflăm astăzi aici ca să mulțumim cadrelor medicale pentru toate eforturile lor, pentru că în vremurile acestea nesigure, în care tuturor ne este frică, ei ne dau curaj, ne dau speranță și am decis să le aducem flori în semn de mulțumire pentru toate aceste lucruri și oricine își dorește să-și arate recunoștința și susținerea pentru munca lor poate să aducă flori în zilele care urmează. Aici am lăsat bannerul și mesajul nostru de recunoștință.
 
Reporter: Cadrele medicale aflate în serviciul de urgență de la Unitatea de Primiri Urgențe au ieșit pentru a le mulțumi celor veniți cu flori.
 
- Mulțumim foarte mult. Chiar ne-am bucurat că primim şi noi o floare. Mulţumim mult de tot. Noi sperăm să ne facem datoria cum trebuie și să fim un pic respectaţi.
 
(PH)

Etichete Focsaniflorimedicispital(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live