Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

30 Iunie 2020
Vizualizari: 216
Comentează add

Este focar de coronavirus la șantierul naval din Galați, unde în aproape o săptămână au fost confirmate 41 de cazuri de COVID-19.

Focar de coronavirus la șantierul naval din Galați

maria-mandita-galati

Este focar de coronavirus la șantierul naval din Galați, unde în aproape o săptămână au fost confirmate 41 de cazuri de COVID-19.

În întregul județ în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 35 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Unul din focarele de coronavirus este șantierul naval din Galați, unde în ultimele opt zile au fost identificați 41 de salariați, toți testați pozitiv la COVID-19.

Din cei 41 de pacienți, 35 sunt persoane angajate în șantierul naval, iar șase sunt angajați la firmele subcontractoare ale Damen Galați.

Potrivit reprezentanților șantierului naval din Galați au fost identificați toți contacţii angajaților testaţi pozitiv, asigurându-se intrarea lor în autoizolare și s-au dezinfectat spațiile și facilitățile în care aceștia și-au desfășurat recent activitatea.

Având în vedere creșterea rapidă a numărului de îmbolnăviri din șantierul naval, compania a luat măsuri sporite de protecție.

Astfel, în prezent purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise în cursele de convenție cu care salariații vin la muncă, dar și în spațiile deschise, practic în toată incinta șantierului.

Totodată, s-a început testarea COVID-19 pentru contacții potențiali ai cazurilor confirmate, iar angajații lucrează în două schimburi pentru reducerea numărului de persoane care se află în aceeași echipă.

Potrivit datelor prefecturii județului Galați, numărul total al cazurilor confirmate de COVID-19 ajuns astăzi la 888 din care 565 s-au vindecat și din păcate 89 au decedat.

(RS)


Etichete focarcoronavirusgalati(RS)santier navaldamen galati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live