Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

25 Ianuarie 2021
Vizualizari: 168
Comentează add

Premierul a declarat astăzi, în cadrul coaliției de guvernare, că se vor finaliza discuțiile cu principalii ordonatori de credite pe Legea bugetului de stat pe anul 2021.

Flrin Cîțu: O propunere de buget pentru 2021 ar urma să fie finalizată luni

alina-bordeiasu

Foto. gov.ro

Premierul Florin Cîțu a declarat astăzi, în cadrul coaliției de guvernare, că se vor finaliza discuțiile cu principalii ordonatori de credite pe Legea bugetului de stat pe anul 2021.

Florin Cîțu a spus că speră să se ajungă la un buget echilibrat, care să susțină creșterea economică pentru acest an, și a precizat că Legea bugetului va fi construită pe legislația în vigoare.


Florin Cîțu: /.../ cu pensiile în bugetul din 2021 cresc deja cu aproape opt miliarde de lei față de anul trecut, înseamnă cam 0,8% din PIB, plus o creștere de la alocații, creșterea de anul trecut plus creșterea de anul acesta - încă aproape trei miliarde. Vorbim de 1,1% din PIB suplimentar față de ceea ce aveam anul trecut la buget. Deci, cheltuieli în plus față de anul trecut. De aici pornim construcția bugetului anul acesta, pe legislația în vigoare, bineînțeles.


Realizator: De asemenea, premierul Florin Cîțu a anunțat că vor crește cheltuielile cu investițiile și că va fi păstrat principiul de anul trecut - de finanțare a acestor investiții din fonduri europene.

El a amintit că Legea bugetului de stat va ajunge în parlament în luna februarie.

(RS)


Etichete guvernflorin citupremier(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live