Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 01 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

28 Februarie 2020
Vizualizari: 213
Comentează add

Vladimir Putin a declarat că Rusia va continua să echipeze trupele militare cu cele mai noi tipuri de arme și echipamente, inclusiv cu cele laser și cu sisteme hipersonice.

Flota Rusă din Marea Nordului continuă testarea armelor hipersonice

sergiu-stet

 Ministrul apărării de la Moscova, Serghei Şoigu (stânga). Foto: eng.mil.ru.

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat că Flota Rusă din Marea Nordului continuă testele cu arme hipersonice ruseşti.
 
"Testarea noilor arme, inclusiv hipersonice, este în desfășurare. Toate acestea vor permite creșterea calitativă a potențialului şi a capacităţii de luptă a Flotei Ruse din Marea Nordului și a altor flote ale Marinei Militare Ruse", a mai declarat ministrul rus Serghei Şoigu, citat de RIA NOVOSTI.
 
Liderul rus Vladimir Putin a declarat că Rusia va continua să echipeze toate categoriile de trupe militare cu cele mai noi tipuri de arme și echipamente, inclusiv cu cele laser și cu sisteme hipersonice.
 
În timpul unei reuniuni a Colegiului Ministerului rus al Apărării, Putin a afirmat că Rusia a depăşit alte țări în ceea ce privește dezvoltarea armelor avansate din punct de vedere tehnologic, nimeni nu dispune astăzi de arme hipersonice în afară de Rusia.

Etichete Serghei Şoiguarmatăflotăhipersonice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live