Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Octombrie 2020
Vizualizari: 386
Comentează add

Ministrul de Finanțe anunță că urmează discuții foarte dure cu agențiile internaționale de rating pe tema evoluţiei economice a ţării.

Florin Cîțu: Urmează discuții dure cu agențiile de rating și CE

radiojurnal

Ministrul de finanțe Florin Cîțu anunță că urmează în curând discuții foarte dure cu agențiile internaționale de rating și cu reprezentanți ai Comisiei Europene pe tema evoluției economice a țării și îi propune liderului PSD Marcel Ciolacu să participe la aceste întâlniri și să-și prezinte planurile pentru perioada următoare.

Într-un mesaj video pe internet, Florin Cîţu a precizat că a lansat această invitație după ce PSD a prezentat în spațiul public un document pe care responsabilul de la Finanțe îl consideră un program toxic, de distrugere a economiei României.


Amintim că la sfârșitul lunii august social-democraţii au prezentat un program de guvernare în care se promite, printre altele, majorarea pensiilor cu 40%, dublarea alocațiilor pentru copii, dar și testare în masă pentru COVID-19.

Potrivit PSD, sursele de finanțare ar urma să provină din fonduri pentru investiții, fonduri europene, o mai bună colectare a taxelor și parteneriate public-privat.


Etichete florin citucomisia europeanapsdrating(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live