Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Aprilie 2020
Vizualizari: 365
Comentează add

Cîțu: Aparatul administrativ este în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus, iar membrii acestuia nu trebuie să își facă probleme cu privire la plata salariilor.

Florin Cîțu: Nu susțin un proiect privind șomajul tehnic pentru bugetari

radiojurnal

Foto Agerpres

Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, a declarat că nu are în lucru un proiect privind șomajul tehnic pentru bugetari și nici nu susține un asemenea proiect.
 
Florin Cîțu a precizat că s-a pronunțat mereu pentru o reformă a aparatului administrativ, dar consideră că în această perioadă de criză este nevoie de fiecare om din administrația publică.
 
El a transmis că aparatul administrativ este în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus, iar membrii acestuia nu trebuie să își facă probleme cu privire la plata salariilor.
 

Florin Cîțu: Așa cum am promis, nu vor exista probleme la plata la timp a salariilor, a pensiilor, a șomajului tehnic și a altor facturi pe care le are Minsterul Finanțelor. Doctorii să știe, polițiștii să știe, toți cei care sunt astăzi aparatul administrativ să știe că salariile vin la timp. Astăzi, lupta cu criza se duce cu aparatul administrativ, care, bineînțeles, nu este cel mai eficient, dar lucrăm cu aparatul administrativ; /.../ tot aparatul administrativ în această luptă cu criza.
 

Florin Cîțu a mai precizat la DIGI 24 că Ministerul Finanțelor are o rezervă financiară suficientă pentru 4-5 luni de zile sau chiar mai mult, astfel că executivul nu discută în prezent posibilitatea unui acord cu Fondul Monetar Internaţional.
 
 
 
 
(RS)

Etichete florin cituministerul finantelorsomaj tehnicbugetaricoronavirusromania(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live