Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Decembrie 2020
Vizualizari: 720
Comentează add

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu pentru funcția de premier.

Florin Cîțu, desemnat premier

radiojurnal

 Florin Cîțu. Foto: gov.ro.

Liberalul Florin Cîţu, ministru în exerciţiu al finanţelor, a fost desemnat în această seară de preşedintele României să formeze un nou guvern. Cîţu a fost propunerea coaliţiei de centru-dreapta formată de PNL, USR PLUS şi UDMR.

În această seară, premierul desemnat a promis că va aduce în guvern o echipă de profesionişti, care să asigure o guvernare stabilă şi de lungă durată şi să gestioneze criza din sănătate şi pe cea economică. În acelaşi timp, Florin Cîţu l-a asigurat pe şeful statului de un parteneriat transparent şi onest.

Florin Cîţu: Voi face tot ce este potrivit pentru a avea o guvernare stabilă şi de lungă durată. România trece în această perioadă printr-o criză dublă, una de sănătate şi una economică. Este rolul acestei guvernări să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate, cu cât mai puţine costuri pentru români, şi să reaşezăm economia pe picioarele ei, sănătoase. Vin în faţa dumneavoastră cu o echipă de profesionişti, fiecare minister şi fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Voi asigura că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire.


Etichete Florin Cîțupremier desemnatKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live