Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Iunie 2022
Vizualizari: 420
Comentează add

Florin Cîțu consideră că guvernul nu e pregătit pentru o criză economică

radiojurnal

 Florin Cîțu.       Foto: Arhivă.

Preşedintele Senatului, fostul premier şi lider PNL, Florin Cîţu, critică măsurile guvernamentale din ultima perioadă şi susţine că în acest moment nu există o strategie de contracarare a crizei economice care se conturează din prognozele economice internaţionale.

"Aici am eu o îngrijorare, pentru că nu văd decât măsuri care duc la creşteri de cheltuieli, ceea ce, în fața unei crize, destabilizează. Şi vă spun acum că nu văd altă variantă, dacă mergem în această direcție și dacă se adeveresc aceste scenarii negative cu criza, decât, la un moment dat, să fie introduse taxe. De undeva trebuie să iei bani să susții bugetul. Şi mă îngrijorează că nu există o strategie clară: cum vom ataca noi această criză? Deocamdată nu văd decât măsuri punctuale, care duc doar la creșteri de cheltuieli, dar în momentul unei crize ştim foarte bine că veniturile scad și atunci rămân doar variante și, sper să nu ajungem acolo, și varianta, singura, este de a creşte taxele", a spus Florin Cîţu, președinte al Senatului României.


Etichete Preşedintele SenatuluiFlorin Cîţuguverncriză

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live