Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Mihăiţă

9 Februarie 2015
Vizualizari: 2047
Comentează add

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a fost audiat, astăzi, timp de cinci ore în Comisia Parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI.

Florian Coldea respinge acuzațiile la adresa SRI

mugur-mihaita

Directorul interimar al SRI Florian Coldea. Foto: captură video.

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a respins, astăzi, categoric acuzaţiile vehiculate în spaţiul public la adresa Serviciului Român de Informaţii şi a sa personal.

Este vorba despre declaraţiile făcute de deputatul Elena Udrea care, după ce a intrat în vizorul procurorilor anticorupţie, a susţinut, în mai multe rânduri, că generalul Florian Coldea ar fi fost implicat în activităţi ilegale, neconforme cu statutul său.

Acesta a fost audiat, astăzi, mai bine de cinci ore în Comisia Parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI, care s-a autosesizat pe acest subiect, după cum a declarat preşedintele Comisiei, Georgian Pop.

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a afirmat, la ieşirea de la audieri: "Resping categoric afirmaţiile exprimate public la adresa SRI şi a mea, pe care le consider demigratoare şi lipsite de orice fundament real.  

"Am asigurat membrii comisiei şi, pe această cale, asigur pe toţi cei care sunt interesaţi că SRI îşi face datoria în continuare cu bună credinţă, la aceleaşi standarde de calitate şi legalitate în interesul apărării siguranţei naţionale şi a cetăţenilor ei", a afirmat Florian Coldea.  

Directorul general pentru securitate din cadrul SRI a prezentat membrilor comisiei raportul la zi privind verificările interne realizate în acest caz.

Prezentarea a avut loc în lipsa generalului Florian Coldea.


Etichete directorul interimar al SRIFlorian ColdeaElena UdreaComisia Parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live