Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Mai 2019
Vizualizari: 544
Comentează add

Secretarul american al energiei a avertizat că firmele implicate în proiectul conductei de gaze construite pentru a face legătura dintre Germania şi Rusia ar putea fi sancţionate.

Firmele implicate în proiectul North Stream2 ar putea fi sancţionate de SUA

sergiu-stet

 

Secretarul american al energiei, Rick Perry, a avertizat că firmele implicate în proiectul conductei de gaze construite pentru a face legătura dintre Germania şi Rusia s-ar putea confrunta cu sancţiuni.
 
Conducta, ce face parte din proiectul North Stream 2, este programată să fie finalizată în acest an. Rusia şi Germania sunt deja conectate la o conductă de gaze submarină, însă North Stream 2 a alarmat alte state, inclusiv Statele Unite, care cred că printr-o creştere a capacităţii de livrare de gaze către Germania ar conferi Rusiei o influenţă prea mare asupra Europei.
 
Totodată, se consideră că proiectul subminează poziţia Ucrainei, care ar pierde afacerile legate de traversarea teritoriului său de către gazul rusesc.
 
Secretarul american al energiei, Rick Perry, a precizat că o legislaţie referitoare la sancţiuni ar putea fi adoptată în viitorul "nu prea îndepărtat", preconizând că aceasta ar fi aprobată de Congresul SUA.

Etichete North Stream 2gazeSUARick PerryGermaniaRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live