Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 29 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Ianuarie 2016
Vizualizari: 998
Comentează add

Poliţia a amendat toţi operatorii economici din Bucureşti responsabili cu deszăpezirea, din cauza modului de intervenţie defectuos.

Firmele de deszăpezire din Bucureşti, amendate de poliţie

radiojurnal

Bulervard din București. Foto:Petruț Hîrțescu.

Mai mulţi administratori de drumuri au fost amendaţi ieri de poliţie, pentru neîntreţinerea corespunzătoare a carosabilului.

Şi o serie de şoferi au fost sancţionaţi pentru lipsa anvelopelor de iarnă şi neutilizarea unor dispozitive antiderapante omologate.

În Capitală, poliţia a amendat toţi operatorii economici responsabili cu deszăpezirea, după ce în urma controalelor s-a constatat că modul în care aceştia au intervenit a fost defectuos.

Potrivit unui comunicat, pe arterele principale carosabilul nu a fost curăţat corespunzător, iar pe străzile secundare nu s-a intervenit aproape deloc.

Aseară, primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a spus la Comandamentul de Iarnă că marile bulevarde au fost curăţate şi le-a cerut operatorilor de salubritate să îşi intensifice acţiunile pentru degajarea străzilor secundare, a trotuarelor, trecerilor de pietoni, rigolelor şi gurilor de canal.

Începând de dimineaţă, inspectorii municipalităţii vor verifica modul în care agenţii economici şi asociaţiile de proprietari intervin pentru deszăpezirea trotuarelor. 

Pe site-ul romaniaactualitati.ro găsiți sfaturi utile pentru perioada de iarnă.


Etichete viscol și gerfirmele de deszăpezire din Bucureștipoliţie românăamenzicarosabilzăpadăviscolinfotraficștiri București

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live