Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Iulie 2022
Vizualizari: 255
Comentează add

Operatorul feroviar finlandez a redus transportul cu Rusia după ce UE a impus sancţiuni asupra livrărilor de cărbune ruseşti în aprilie.

Finlanda a pus sechestru pe 865 de vagoane de marfă ruseşti

sergiu-stet

   FInlanda.           Foto: google map.

Cel puţin 865 de vagoane de marfă ruseşti au fost sechestrate de operatorul feroviar finlandez din cauza sancţiunilor UE, informează agenţia Reuters preluată de Agerpres.
 
Se subliniază că serviciul finlandez de executori judecătoreşti a informat agenţia cu privire la îngheţarea activelor a câtorva zeci de persoane şi companii din Rusia şi Republica Belarus, în conformitate cu sancţiunile UE.
 
Printre acestea se numără şi companii de transport cu active în valoare de cel puţin 82 de milioane de euro. După cum se precizează într-o scrisoare primită de agenţie, operatorul feroviar finlandez VR Group a redus transportul cu Rusia după ce Uniunea Europeană a impus sancţiuni asupra livrărilor de cărbune ruseşti în aprilie, iar în iunie 865 de vagoane ruseşti au fost sechestrate de executorii judecătoreşti.
 
Secretarul de presă al VR Group a confirmat într-un e-mail că "aproximativ 800 de vagoane aflate sub incidenţa sancţiunilor se află în prezent în Finlanda" şi că, în prezent, compania este interesată de returnarea vagoanelor în Rusia. 

Etichete VR GroupFinlandaRusiasechestrumarfĂ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live