Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 10-a: FCSB – Academica Clinceni Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Brăileanu

9 Aprilie 2012
Vizualizari: 1377
Comentează add

Lungmetrajul "Jocurile foamei/ The Hunger Games", inspirat din romanele cu acelaşi titlu ale autoarei Suzanne Collins, ocupă primul loc în box office-ul nord-american de trei săptămâni.

Filmul "The Hunger Games", de trei săptămâni pe primul loc Filmul "The Hunger Games", de trei săptămâni pe primul loc - Conține video

beatrice-braileanu

Foto: Agerpres

Lungmetrajul SF "Jocurile foamei/ The Hunger Games" a avut încasări de 33,5 milioane de dolari, a anunţat duminică societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Filmul s-a menţinut pentru a treia săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american.

Inspirat din romanele cu acelaşi titlu ale autoarei Suzanne Collins, "The Hunger Games" prezintă aventurile unei tinere (Jennifer Lawrence), angajată într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu alţi 23 adolescenţi, transmisă în direct la televiziune într-o societate din viitor.

Cei 24 de copii cu vârste cuprinse între 12 ani şi 18 ani sunt constrânşi să devină gladiatori şi să lupte în arenă unii împotriva celorlalţi până la moarte, unul singur dintre ei ieşind învingător şi întorcându-se viu şi nevătămat acasă.

Video: Trailerul filmului The Hunger Games. Sursa: www.thehungergamesmovie.com.

Pe locul al doilea a debutat comedia "Plăcintă Americană. Din nou pe felie/ American Reunion", cu încasări de 21,5 milioane de dolari.

La 13 ani de la primul film din serie, fosta gaşcă de adolescenţi se reuneşte în oraşul natal pentru a participa la reuniunea de 10 ani de la absolvirea liceului pe parcursul unui week-end, băieţii şi fetele de odinioară fiind martorii schimbărilor petrecute în vieţile fiecăruia.

Un alt debut din weekendul trecut este cel al versiunii 3D a filmului "Titanic" din 1997, a cărui lansare pe marile ecrane nord-americane coincide cu comemorarea centenarului naufragiului celebrului pachebot.

“Titanic”, povestea epică redată pentru prima dată în cinematografe de James Cameron în anul 1997 revine pe marile ecrane, de data aceasta în format 3D.

Acest film a debutat pe locul al treilea şi a obţinut încasări de 17,4 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF "Furia titanilor/ Wrath of the Titans" a pierdut două locuri şi a coborât pe poziţia a patra, cu încasări de 15 milioane de dolari.

În această continuare a filmului "Înfruntarea titanilor/ Clash of the Titans" din 2010, zeii îi mai controlează pe titani, iar Perseu, chemat în ajutor, trebuie să îl salveze pe tatăl său Zeus, să se debaraseze de titani şi să salveze astfel încă o dată omenirea

Filmul "Oglindă oglinjoară/ Mirror Mirror", o versiune contemporană a poveştii "Albă ca Zăpada", cu Julia Roberts în rolul mamei vitrege, a coborât pe locul al cincilea în box office-ul nord-american cu încasări de 11 milioane de dolari.


Etichete filmbox officeJocurile FoameiPlăcintă AmericanăTitanic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live