Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

10 Aprilie 2020
Vizualizari: 1330
Comentează add

FIFA a anunțat că urmează să pună la dispoziție un fond pentru combaterea crizei din fotbal cauzată de pandemia de coronavirus, conform unui comunicat al RFEF.

FIFA va crea un fond de urgență pentru a ajuta fotbalul din întreaga lume

ciprian-bolan

Sursa foto: facebook.com/fifa 

Președintele FIFA, Gianni Infantino, vrea să asigure federațiile de fotbal din toată lumea că se vor lua măsuri pentru atenuarea problemelor financiare provocate de pandemia de coronavirus.

"Sănătatea are prioritate, nu merită să se pună în pericol viaţa umană pentru niciun meci, nicio competiţie, nicio ligă. Trebuie să ascultăm autorităţile sanitare", a susținut Infantino.

"Lucrăm la un fond de urgenţă. Avem o situaţie financiară foarte solidă, dar rezervele noastre nu sunt ale FIFA, sunt banii fotbalului şi datoria noastră este să ajutăm. Lucrăm la răspunsul cel mai adecvat. O vom face cu responsabilitate şi transparenţă. [...] "Trebuie să protejăm viitorul echipelor naţionale. Studiem contractele jucătorilor şi noile pieţe de transferuri, pentru a arăta flexibilitate şi bun simţ. Trebuie să ieşim împreună şi mai bine decât eram înainte. Într-un mod strategic şi unit"", a mai adăugat Infantino.

Pentru combaterea crizei economice din fotbal, FIFA urmeză să facă o serie de plăți în a doua jumătate a acestui an.


Etichete fotbalfifainfantino

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live