Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Miercuri, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

26 Aprilie 2018
Vizualizari: 371
Comentează add

Un bărbat de 39 de ani a intrat în sala de clasă si a lovit cu biciul, două eleve, surori, în vârstă de 14 și 16 ani.

Fete biciuite la școală

carmen-vulcan-sibiu

Un incident grav s-a petrecut astăzi în Școala gimnazială din satul Ighișul Nou, de lîngă municipiul Mediaș. Un bărbat de 39 de ani a intrat în sala de clasă  si a lovit cu biciul, două eleve, surori, în vârstă de 14 și 16 ani.

Potrivit Poliției sibiene, agresiunea s-a petrecut pe fondul unui conflict mai vechi între familia bărbatului şi cea a fetelor. Poliţiştii le-au transportat pe cele două tinere la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La unitatea medicală s-a constatat că rănile sunt superficiale, motiv pentru care nu au necesitat internarea.

În urma acestui incident, agresorul a fost reținut 24 de ore și I s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Investigaţiile continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, urmând a fi stabilite toate circumstanţele care au dus la producerea acestui incident, precizează un comunicat de presă al  IPJ Sibiu.


Etichete fete biciuitescoala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live