Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alla Stâncaru Lunca

25 Mai 2016
Vizualizari: 797
Comentează add

Prima ediţie a Festivalului "Zilele Africii" se desfăşoară începând de astăzi şi până pe data de 28 mai la Casa de Cultură a Studentilor şi în parcul Venus de lângă Opera Română.

Festivalul "Zilele Africii", la București

alla-stancaru-lunca

Prima ediţie a Festivalului Zilele Africii se desfăşoară începând de astăzi şi până pe data de 28 mai la Casa de Cultură a Studentilor  şi în parcul Venus de lângă Opera Română.

În această perioadă vor avea loc concerte live de muzică tradițional africană, spectacole de dans și muzică, proiecții de filme și documentare, expoziții foto și piese de teatru.

Festivalul îș propune, să aducă aproape de publicul larg din București (și România) muzica și alte forme de artă tradițională africană.

Ziua Africii a fost sărbătorită astăzi si la Biblioteca Naţională a României prin câteva expoziţii din ţările africane şi prin muzică. La eveniment au participat reprezentanşii corpului diplomatic acreditat la Bucureşti şi reprezentanţi ai instituţiilor statului român.

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului  Maroc în România E.S. Dna Faouz El Achchabi, decan al corpului diplomatic african s-a referit la relaţiile de colaborare între România şi ţările din Africa, subliniind că există o colaborare in domeniile economice, culturale, de învăţământ.

Mai mulţi studenţi îşi fac studiile în oraşele din România. Domnia  sa, a mai adăugat că intre Maroc şi România există o prietenie îndelungată.


Etichete Festivalul Zilele AfriciiBucureștiBiblioteca Naţională a României

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live