Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

14 Noiembrie 2018
Vizualizari: 439
Comentează add

Publicul va avea parte de un amestec eclectic de manifestări artistice: concerte de muzică de cameră în cele mai frumoase săli de concerte , dar și în spații neconvenționale.

Festivalul SoNoRo ajunge joi la Cluj

radio-romania-cluj

    Banca Națională a României – Sucursala Cluj         Foto: http://www.sonoro.ro.

Festivalul SoNoRo, aflat la cea de-a 13-a ediție, revine la Cluj începând de joi, 15 noiembrie, și propune pentru acest an o ediție cu Efecte Secundare! Publicul va avea parte de un amestec eclectic de manifestări artistice: concerte de muzică de cameră în cele mai frumoase săli de concerte din țară, dar și în spații neconvenționale.

Joi, 15 noiembrie, de la ora 19, la sediul Băncii Naționale din centrul Clujului, iubitorii muzicii clasice sunt invitați la concertul de deschidere intitulat Rhapsodie Roumaine, care cuprinde piese de Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Erwin Schulhoff, Igor Stravinsky și Jean Sibelius.

Vineri, de la ora 20, Casa Boema va găzdui concertul Vertigo, iar sâmbătă melomanii se mută la Biserica Reformată, unde de la ora 19 va avea loc spectacolul Anima Allegra. Duminică se va încheia festivalul SoNoRo la Auditorium Maximum, unde sunteți așteptați de la ora 19:00 la concertul care dă titlul acestei ediții, SoNoRo Side Effects.


Etichete Rhapsodie Roumaine,Johann Sebastian BachLudwig van BeethovenWolfgang Amadeus MozartErwin SchulhoffIgor StravinskyJean SibeliusVertigo,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live