Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

4 Septembrie 2012
Vizualizari: 2797
Comentează add

Festivalul Oktoberfest este organizat la Braşov de către comunitatea săsească, prin Clubul Economic German şi se află la a IV-a ediţie.

Festivalul Oktoberfest începe pe 6 septembrie la Braşov

ioana-dogaru

Festivalul Oktoberfest din Munchen. Foto: AP.

500.000 de litri de bere, tone de cârnaţi si muzică bavareză. Acestea sunt principalele detalii ale festivalului Oktoberfest, care se va desfăşura între 6 şi 9 septembrie, la Braşov.

Totul va începe cu o paradă care va pleca din faţa Primăriei.

O căruţă plină cu butoaie de bere, oameni îmbrăcaţi în costume tradiţionale bavareze vor urca pe strada Mureşenilor şi vor ajunge la locul destinat distracţiei - un cort special amenajat la Arenele "Ion Ţiriac".

Cortul va avea o capacitate de peste 4.000 de locuri, turiştii şi localnicii având de ales între acesta şi terasa bavareză cu peste 800 de locuri.

Festivalul va avea tot felul de concursuri, concerte şi alte suprize oferite de organizatori.

Punctul culminant al sărbătorii berii va fi concursul Miss Oktoberfest, unde nu contează câţi ani sau câte kilograme au participantele, şi care va avea loc sâmbătă, 8 septembrie, între orele 18.00 şi 19.00.

Anul acesta, participanţii vor avea ocazia să îşi achiziţioneze o ţinută specific bavareză chiar din interiorul festivalului de la standul cu suveniruri.

Doamnele şi domnişoarele vor putea astfel să-şi achiziţioneze celebra rochiţă bavareză, frumos colorată, brodată şi decoltată, iar domnii, nelipsiţii "lederhosen", pantaloni din piele trei sferturi brodaţi şi cu bretele.

Festivalul Oktoberfest este organizat la Braşov de către comunitatea săsească, prin Clubul Economic German şi se află la a IV-a ediţie.


Etichete OktoberfestberefestivalBraşov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live