Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Mai 2017
Vizualizari: 1256
Comentează add

Evenimentul este organizat de Radio România şi se află sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Festivalul Internaţional Grand Prix Nova debutează la Bucureşti

radiojurnal

 

În Capitală se deschide astăzi cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova.

Evenimentul este organizat de Radio România şi se află sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Mihaela Helmis relatează de la lansarea festivalului:

Festivalul Grand Prix Nova a devenit în ani un spaţiu al dialogului şi al întâlnirilor culturale majore în spaţiul bucureştean.

S-a spus, în conferinţa de presă de astăzi, având convingerea că Radioul îmbină cu abilitate înalta calitate artistică şi comunicare, festivalul îşi doreşte să fie în continuare acel spaţiu privilegiat de vehiculare a valorilor autentice în ţară şi în străinătate şi este vorba despre producţii radiofonice de mare calitate, novative, în primul şi în primul rând, care vin de pe cinci continente.

Aflat la conferinţa de presă de astăzi, directorul general interimar, domnul Georgică Severin, punând preţ pe valoarea culturală a teatrului radiofonic, a precizat că s-a bucurat să poată sprijini o echipă excepţională, care a făcut toate eforturile pentru ca acest festival să se desfăşoare la cel mai înalt nivel, iar ascultătorilor le-a fost prilejuită întâlnirea cu toate producţiile aflate în concurs, pe un site, eteatru.ro, acolo unde pot să fie ascultate în original toate piesele de teatru radiofonic, alăturându-li-se traducerea în limba engleză.


Etichete Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix NovaRadio Româniadirectorul general interimar al Societăţii Române de RadiodifuziuneGeorgică Severin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live