Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

28 August 2021
Vizualizari: 594
Comentează add

La Sibiu continuă Festivalul Internațional de Teatru. Sâmbătă, în cea de a noua și penultima zi, sunt programate peste 30 de spectacole în săli şi în aer liber.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu continuă

carmen-vulcan-sibiu

www.sibfest.ro

La Sibiu continuă Festivalul Internațional de Teatru. Sâmbătă, în cea de a noua și penultima zi, sunt programate peste 30 de spectacole în săli şi în aer liber. Dintre mările reprezentații pe afiș figurează "Povestea prințesei deocheate", pusă în scenă de regizorul Silviu Purcărete la naționalul sibian, spectacolul "Delirium", al Teatrului Odeon, în regia lui Vlad Massaci și muzicalul "Familia Addams", al Teatrului Excelsior, în regia lui Răzvan Mazilu. Vor fi și multe parade, și spectacole de stradă în centrul istoric al Sibiului. De la ora 20:30, pe scena din Piața Mare va fi un concert susținut de Ozana Barabancea și Orchestra Lumini Sonore, după care o companie din Italia va prezenta un grandios spectacol inspirat de romanul "Moby Dick". 

În cadrul conferințelor speciale ale Festivalului Internațional de Teatru, stâmbătă, de la ora 16:00, în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, părintele Constantin Necula va susține expunerea "Cum ne restaurăm sufletul după vremuri grele. Scurt exercițiu de admirație a lui Dumnezeu".


Etichete (ii)teatrusibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live