Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

27 August 2020
Vizualizari: 1351
Comentează add

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) începe astăzi la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Arhivă Foto: facebook.com/TransilvaniaIFF.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine de astăzi (27 august) la Sibiu, cu patru seri de proiecții în aer liber. Până duminică(30 august), publicul poate alege din cele 20 de filme prezentate în cinci spații: Piața Mare, Piața Habermann, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, terasa Centrului Cultural „Ion Besoiu” și parcarea supraterană a mall-ului din zona centrală a orașului, anunță organizatorii.

Astăzi, în deschidere, de la ora 21,  în Piața Mare din centrul istoric al Sibiului va rula comedia franceză “Cei mai frumoși ani”- o călătorie în timp, plină de peripeții, a unui bărbat care încearcă să o redescopere pe femeia de care se îndrăgostise cu 40 de ani în urmă. Filmul a avut premiera mondială la Cannes și a câștigat trei premii César anul acesta, inclusiv pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar , acordat lui Fanny Ardant.

Organizatorii au pregătit și întâlniri ale publicului sibian cu regizori și actori români, la proiecțiile speciale ale filmelor lor. Astfel astăzi( 27 august), în Piața Habermann, unde, de la ora 21, va rula noul film al lui Dan Chișu “5 minute”, invitat special va fi actorul Mihai Călin.

În Piața Mare, proiecțiile sunt gratuite, iar în celelate spații biletele costă 20 de lei pentru o persoană și 35 de lei pentru două persoane. Programul şi biletele pentru TIFF Sibiu se găsesc on line, pe tiff.eventbook.ro şi pe TIFF Official App, aplicație disponibilă în App Store şi Google Play. Biletele pentru toate locaţiile se vor vinde fizic la o singură casierie, în Piaţa Mare. Intrarea este liberă la proiecţiile din Piaţa Mare, în baza unui bilet cu valoare zero achiziţionat în avans, ce va fi scanat la acces, precizează organizatorii


Etichete tiffsibiu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live