Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2018
Vizualizari: 1521
Comentează add

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", găzduit de Braşov şi la care Radio România este coproducător, şi-a desemnat aseară câştigătorii.

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov şi-a desemnat premianții Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov şi-a desemnat premianții - Conține video

radiojurnal

Trofeul ”Cerbul de Aur” 2018 a fost câştigat de tânăra interpretă de doar 17 ani din Albania, Inis Neziri (stânga). Cele două cântece care au convins juriul festivalului au fost "Dau viaţa mea pentru o iubire", muzica Marius Ţeicu, versuri Eugen Rotaru, şi "Piedestal", cântec din repertoriul propriu al tinerei laureate. Foto: A. Dolea/SRR.

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", găzduit de Braşov şi la care Radio România este coproducător, şi-a desemnat aseară câştigătorii.

Cine sunt aceştia, dar şi care este programul ultimei zile a evenimentului ne spune reporterul nostru Bogdan Pavlică.

Seară cu adevărat specială la Braşov, cu speranţe, emoţii, satisfacţii, neîmpliniri, despre nostalgie e prea devreme să vorbesc, însă cu foarte multă muzică bună. Concursul Internaţional "Cerbul de Aur" şi-a desemnat câştigătorii, într-o supergală de decernare şi, da, "Cerbul de Aur" are un stăpân.

Trofeul a fost câştigat de tânăra interpretă de doar 17 ani din Albania, Inis Neziri. Cele două cântece care au convins juriul festivalului au fost "Dau viaţa mea pentru o iubire", muzica Marius Ţeicu, versuri Eugen Rotaru, şi "Piedestal", cântec din repertoriul propriu al tinerei laureate.

Trofeul i-a fost înmânat lui Inis Neziri de către Luminiţa Dobrescu, primul artist român care a câştigat Cerbul de Aur.

Se întâmpla în 1969, la a doua ediţie, la a XVIII-a, cea de anul acesta, au mai câştigat premii importante Kelly Joice din Franţa - locul III, Antonia Gigovsca din Macedonia - locul II şi Olivier Kaye din Belgia - locul întâi, cel care a primit şi Premiul publicului.

Premiul special al Societăţii Române de Televiziune şi al Societăţii Române de Radiodifuziune a fost câştigat de către Lidia Isac din Republica Moldova.

În recital, Edwin Marton, The Motans, Eleni Foureira, Nicole Scherzinger, superstarul ale festivalului, nu doar al serii.

Şi, în sfârşit finalul, a aparţinut trupei Carla's Dreams, mascaţii dovedind cu prisosinţă că sunt unii dintre artiştii momentului în România.

A lipsit un foc de artificii, însă şi astăzi mai este o seară foarte specială pentru noi românii, "Cerbul de Aur 2018 România Centenar", un regal de folclor românesc prezentat de Iuliana Tudor, după care nu ştiu de ce, dar cred că cerul Braşovului va lua foc, foc de artificii, evident.

 


Etichete Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur"cerbul de aur 50Braşovcâştigătorii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live