Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Iulie 2019
Vizualizari: 682
Comentează add

Amber Galloway Galgow, cea mai cunoscută interpretă de limbaj mimicogestual specializată în interpretarea concertelor, va urca pe scenă astăzi Bonţida la Festivalul Electric Castle

Festivalul Electric Castle devine accesibil celor cu deficienţe de auz

radiojurnal

  Electric Castle 2017, scena principală.        Foto:Arhivă.

Festivalul Electric Castle care are loc până duminică, 21 iulie, pe domeniul castelului Banffy din Bonțida, județul Cluj, devine oficial primul festival de muzică din țara noastră cu spectacole accesibile persoanelor cu deficiențe de auz.

Ellen Biscuit dar şi trupa de indie rock Gang of Youth vor avea joi, 18 iulie, o altă vedetă pe scenă alături de ele: Amber Galloway Galgow, cea mai cunoscută interpretă de limbaj mimicogestual specializată în interpretarea concertelor.

Ea va traduce toate cântecele artiștilor de pe scena principală pe parcursul întregului festival.

Amber nu doar interpretează textele muzicii, ci a creat un mod de a descrie vizual densitatea sunetelor de la bass la frecvențe înalte.

În acest fel chiar dacă limbajul mimico-gestual folosit în România este diferit de cel standard în Statele Unite, interpreta deschide o nouă cale prin care muzica poate fi apreciată de toți cei care își doresc să trăiască un concert live; în plus, la fel ca la toate edițiile anterioare, și în acest an persoanele cu dizabilități au acces gratuit la Electric Castle, iar la scena principală ele au o zonă rezervată lor.


Etichete Festivalul Electric Castle,castelul BanffyBonţidaAmber Galloway Galgow

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live