Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Negrea, Sfântu Gheorghe

15 Iunie 2019
Vizualizari: 2553
Comentează add

Fanii muzicii retro sunt aşteptati, şi astăzi, la Festivalul de hituri de la Olteni, din judeţul Covasna, care a început aseară şi continuă până mâine.

Festivalul de hituri retro de la Olteni, judeţul Covasna

oana-negrea-sfantu-gheorghe

Fanii muzicii retro sunt aşteptati, şi astăzi, la Festivalul de hituri de la Olteni, din judeţul Covasna, care a început aseară şi continuă până mâine.

Festivalul, aflat la prima ediţie, este cel mai mare eveniment muzical retro din zonă şi reuneşte succese ale anilor 80, 90 şi 2000. Are detalii corespondenta noastră Oana Negrea:


Reporter: Sute de oameni au fost prezenți aseară la deschiderea primei ediții a festivalului de hituri de la Olteni, o localitate aflată la aproape 15 km de municipiul Sfântu Gheorghe, unde au răsunat câteva dintre cele mai îndrăgite hituri ale anilor '80, '90 și 2000, interpretate chiar de către cei care le-au facut celebre.

Pe scenă au urcat, printre alții, Mirabela Dauer, Lou Bega şi Thomas Anders, unul dintre foștii soliști ai formației Modern Talking.


În această seară vor cânta trupa Bosquito, jamaicanii de la Inner Circle, Tania Evans şi Dr Alban, iar ziua de mâine va fi dedicată muzicii rock românești și internaționale, printre interpreți numărându-se Dire Straits Experience.


Festivalul se desfășoară în apropierea castelului de la Olteni, unde a fost amplasat un cort uriaș în care încap circa 10.000 de persoane.

În zonă au fost, de asemenea, amenajate locuri de campare și masă.

Organizatorii au pus la dispoziția publicului autobuze speciale spre Olteni, cu plecare din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Miercurea Ciuc și Brașov.


Etichete Festivalul de hituri retroOltenijudeţul Covasna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live