Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

2 Iunie 2020
Vizualizari: 1167
Comentează add

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov se va desfăşura, anul acesta, în două etape, mai exact în perioadele 17 - 26 iulie şi 21 - 30 august, transmite Radio România Brașov.

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov se va desfăşura în două etape

rador

Cetatea Râşnov. Foto: Agerpres.

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov se va desfăşura, anul acesta, în două etape, mai exact în perioadele 17 - 26 iulie şi 21 - 30 august, transmite Radio România Brașov.

Organizatorii au luat această decizie pentru a respecta măsurile de distanţare impuse de pandemia de coronavirus, în condiţiile în care programul este foarte dens şi cuprinde zeci de proiecţii de film, dezbateri, concerte, spectacole de teatru, lansări de carte şi expoziţii.

Tematica aleasă pentru anul acesta este „Război şi Pace”.

“În prima parte a festivalului din iulie, vom discuta mai mult despre pace. Vor fi dezbateri, vor fi concerte la bisericile fortificate, iar în august, va fi varianta puțin mai războinică - se va discuta despre războaiele de-a lungul istoriei. Am luat această decizie să împărțim festivalul în două pentru a nu ne aglomera și pentru a respecta, totuși, regulile impuse de autorități în cazul acestei pandemii de coronavirus”, a spus Răzvan Iancu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râşnov.

Mai multe detalii despre programul complet al festivalului vor fi transmise de către organizatori, în perioada imediat următoare.


Etichete (ii)rasnovcetatecastelfestivalfilm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live