Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINETI ... CU SOARE Sâmbătă, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Mai 2018
Vizualizari: 609
Comentează add

La Sala Mare a Institutului Cultural Român din Bucureşti se deschide expoziţia de pictură şi carte-obiect intitulată "Semn pentru Identitate".

Festivalul Culturii Românilor de Pretutindeni

radiojurnal

La Sala Mare a Institutului Cultural Român din Bucureşti se deschide astăzi expoziţia de pictură şi carte-obiect intitulată "Semn pentru Identitate", parte a proiectului Festivalului Culturii Românilor de Pretutindeni, iniţiat de Administraţia Prezidenţială şi organizat de Ministerul Culturii, ICR şi Uniunea Artiştilor Plastici din România.

Activitatea şi preocupările diasporei românesti vor fi subiectul unei dezbateri la care vor participa autori români din ţară şi din străinătate.

Festivalul Culturii Românilor de Pretutindeni aduce împreună artişti din mai multe domenii de creaţie şi dezvoltă comunităţi care să celebreze cultura română, indiferent pe ce meleaguri trăiesc autorii.


Etichete La Sala Mare a Institutului Cultural Român din Bucureştiexpoziţia de pictură şi carte-obiect intitulată "Semn pentru Identitate"Festivalul Culturii Românilor de Pretutindeni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live