Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI. Recensământ 2022 Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

29 Aprilie 2019
Vizualizari: 783
Comentează add

La Mamaia a început luni cea de a 4-a ediţie a unui eveniment destinat gurmanzilor, denumit "Festival du Bonheur".

Festival destinat gurmanzilor, pe litoral

sorin-cealera-constanta

Foto: Arhivă.

La Mamaia a început luni cea de a 4-a ediţie a unui eveniment destinat gurmanzilor, denumit "Festival du Bonheur".

Sunt prezente peste 35 de rulote cu mâncare specifică mai multor ţări, iar organizatorii estimează că până la 1 mai numărul vizitatorilor va ajunge la aproape 100.000.


Reporter: Într-o atmosferă de vacanţă pe litoral, peste 35 de food-truck-uri îi aşteaptă pe turişti şi pe constănţeni deopotrivă, într-un spaţiu generos, amenajat în aer liber, cu mâncare bună şi muzică pe măsură.


Alexandra Nistor, unul dintre organizatorii festivalului, ajuns la cea de-a 4-a ediţie: "Bonheur" înseamnă stare de bine, asta dorim pentru cei care o să ne calce pragul, să găsească aici mâncare gustoasă, zone de relxare.


Reporter: Food-truckurile îi îmbie cu diverse sortimente din bucătării celebre pe gurmanzi, care pot servi un burger, o pleckavica sârbească, un tacos mexican, un wurst german sau fructe de mare, stropite cu băutură, după gust.

Andrei Cerbu, care îşi tentează clienţii cu preparate din bucătăria mexicană, spune că românii sunt tot mai dispuşi la experienţe culinare.

Festivalul se încheie pe 1 mai.


Etichete festivalmamaialitoralgurmanzimancare specificafestival de bonheur

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live