Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

13 Decembrie 2017
Vizualizari: 480
Comentează add

Femeia care a ucis o persoană împingând-o în faţa unui tren de metrou a fost dusă la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă

Femeie reţinută pentru omor calificat şi tentativă de omor

-

   

În această după-amiază, femeia care a împins, ieri, o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor va fi dusă la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Inculpata a fost reţinută în această dimineaţă pentru omor calificat şi tentativă de omor. Potrivit procurorilor Capitalei, ieri în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, Magdalena Şerban a împins o tânără de 20 de ani spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie.

Ulterior, în jurul orei 20:00, inculpata a împins o altă femeie pe şinele metroului, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a murit în urma leziunilor suferite, aminteşte reporterul Radio România Actualităţi, Diana Surdu.


Etichete crimă la metrouDristorTribunalul Bucureştipropunere de arestare preventivă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live