Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

3 Februarie 2021
Vizualizari: 274
Comentează add

Compania CFR precizează că accidentul s-a produs în jurul orei 6:00, la o trecere peste calea ferată semnalizată cu indicator rutier.

Femeia din autoturismul lovit de tren în Timiș, transportată la spital

alina-bujanca

Foto: Arhivă/ Laura Stoican/ RRA

Femeia care conducea autoturismul lovit de tren în această dimineață în localitatea Giarmata-Vii din județul Timiș, rămasă încarcerată în urma impactului, a fost extrasă dintre fiare de echipajele de intervenței și transportată la spital în stare de inconștiență, dar cu semne vitale.

În tren se aflau 30 de călători; niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, trei echipaje SMURD și 17 subofițeri, ne-a transmis corespondentul RRA Alina Bujancă.

Compania CFR precizează că accidentul s-a produs în jurul orei 6:00, la o trecere peste calea ferată semnalizată cu indicator rutier.

Trenul care circula pe ruta Remetea Mică-Timișoara Nord a staționat la locul accidentului până la finalizarea procedurilor desfășurate de polițiști, apoi și-a reluat parcursul și a ajuns la destinație cu două ore și 10 minute întârziere.


Etichete (ii)accidentferoviartimis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live