Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Gherman

10 Februarie 2019
Vizualizari: 547
Comentează add

Femeia împuşcată în cap din greşeală de poliţişti are o evoluţie favorabilă, dar medicii care o îngrijesc nu pot spune dacă va rămâne sau nu cu sechele.

Femeia din Mureș împușcată accidental de polițist ”poate rămâne cu sechele”

marcela-gherman

Femeia împuşcată în cap din greşeală de poliţişti, acum două zile, în localitatea Aluniş, din judeţul Mureş, are o evoluţie favorabilă, dar medicii care o îngrijesc nu pot spune, deocamdată, dacă va rămâne sau nu cu sechele.

Între timp, au apărut noi detalii ale incidentului. Corespondenta noastră, Marcela German, relatează:

Reporter: Şoferul maşinii pe care o urmăreau poliţiştii pentru că refuzase să oprească la semnal este un tânăr de 20 de ani din comuna Răstoliţa. Patrula de poliţie a observat că maşina avea probleme de iluminat în partea din spate. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, Lucia Borda:

Lucia Borda: Autoturismul urmărit a fost identificat în curtea imobilului unde locuieşte persoana respectivă, avea deja numerele de înmatriculare date jos, a fost identificată persoana care a condus acest autoturism fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani. În cursul anului trecut, în luna septembrie, a fost sancţionat contravenţional pentru conducere cu viteză peste limita legală. Vă mai pot spune că procurorul de caz este cel care va aprecia dacă este necesar luarea unei măsuri preventive în cauză.

Reporter: Între rimp, este anchetat de procurorii reghineni şi poliţistul care a tras în direcţia maşinii şase gloanţe, utilizând pistolul Carpaţi din dotare.

Lucia Borda: Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, se vor efectua cercetări şi în legătură cu modul în care au folosit arma din dotare şi dacă aceasta a fost folosită în mod legal şi conform reglementărilor în vigoare.

Reporter: Femeia de 59 de ani împuşcată în cap are o evoluţie favorabilă şi a început să comunice - potrivit medicilor clujeni. Nu se poate încă spune dacă vor fi sau nu sechele neurologice.


Etichete politistimpuscaresechele

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live