Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

19 Noiembrie 2020
Vizualizari: 328
Comentează add

Membrii Federației Sanitas s-au aflat astăzi în fața parlamentului într-o nouă acțiune de comemorare a victimelor sistemului sanitar românesc.

Federaţia Sanitas, comemorare a victimelor sistemului sanitar

adriana-turea

Foto: Adriana Turea.

Membrii Federației Sanitas s-au aflat astăzi în fața parlamentului într-o nouă acțiune de comemorare a victimelor sistemului sanitar românesc.

Prima a avut loc marți, în fața guvernului. Sindicaliștii consideră că sistemul sanitar este în paragină și condamnă indiferența și inconștiența autorităților responsabile de managementul instituțiilor de sănătate din România ultimilor 30 de ani.

Ei vor să atragă atenția partidelor politice că este timpul să colaboreze cu specialiștii pentru a reda populației dreptul constituțional la ocrotirea sănătății. Adriana Turea a stat de vorbă cu o parte dintre cei care au mers astăzi în fața Palatului Parlamentului.

-: Continuăm seria protestelor în memoria victimelor de la Piatra Neamț și nu numai, victimelor din ultimii zece ani, să atragem atenția tuturor politicienilor, pentru că, în opinia noastră, toți sunt vinovați în egală măsură de toate problemele cu care se confruntă sistemul sanitar astăzi.
-: Condițiile din spitale din ultima vreme sunt aproape inumane. Colegii noștri, după cum ați văzut la Piatra Neamț, au, să spunem așa, "au ars de vii". Sunt spitale care sunt construite acum 50, 100 de ani și care nu au fost renovate și nu au fost reconstruite și atunci nu putem acum să băgăm atâta aparatură pe un sistem care este învechit.


Etichete (ii)comemoraresanitasvictimecovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live