Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

23 August 2021
Vizualizari: 2708
Comentează add

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din Statele Unite a acordat luni aprobare completă utilizării vaccinului anti-COVID-19 produs de Pfizer/BioNTech.

FDA a autorizat complet vaccinul anti-COVID produs de Pfizer-BioNTech

razvan-stancu

Vaccin Pfize/BioNTech. Foto: rovaccinare.ro

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din Statele Unite a acordat luni aprobare completă utilizării vaccinului anti-COVID-19 produs de Pfizer/BioNTech, informează CNN, citat de RADOR.

Directorul Institutului pentru Alergii şi Boli Infecţioase, Anthony Fauci, a subliniat ulterior că aprobarea completă va întări încrederea populaţiei în eficienţa şi siguranţa vaccinului.

"Nimeni nu mai poate acum să mai pună la îndoială eficienţa şi siguranţa acestor vaccinuri, pentru că FDA a făcut exact ceea ce trebuia să facă, adică au analizat cu multă grijă toate informaţiile şi documentaţia legată de vaccin", a declarat Anthony Fauci.

Oficialul american a mai spus că, aprobarea completă pentru vaccinul Pfizer va încuraja aproximativ 20-30% dintre cei nevaccinaţi să se vaccineze.

De asemenea, consideră Anthony Fauci, aprobarea completă va determina o serie de afaceri, universităţi şi organizaţii să implementeze cerinţe de vaccinare, ceea ce va avea un efect major asupra programului de vaccinare din SUA.


Etichete exclusiv onlinecovidcoronavirusvaccinpfizer/biontechpfizersuafda(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live