Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

4 Iulie 2014
Vizualizari: 1070
Comentează add

Norbert Trandafir, Alexandru Coci, Ionela Cozma, Carina Macavei, Alina Ene, Robert Glinta şi Bogdan Scarlat au cucerit joi seară titlurile de campioni.

Favoriţii au câştigat la Campionatele Naţionale de înot

catrinel-oprisiu

Foto: Catrinel Oprişiu 

A doua zi a Campionatelor Nationale de inot, ce se desfasoara la bazinul din Complexul Sportiv Lia Manoliu, a fost ziua favoritilor.

Norbert Trandafir, Alexandru Coci, Ionela Cozma, Carina Macavei, Alina Ene, Robert Glinta si Bogdan Scarlat au cucerit joi seară titlurile de campioni.

Norbert Trandafir de la SC Bacau a fost primul la 100 liber, cu 50,97. Alexandru Coci de la Municipal Brasov, si-au trecut al treilea titlu in palmares castigat la actuala editiea “nationalelor” la 200 mixt, cu timpul de 2:03,98, in timp ce Carina Macavei, tot de la Municipal Brasov s-a impus la 100 spate, cu 1:04,03.

Alina Ene, de la LPS Braila, a castigat doua probe joi: cea de 200 metri mixt, cu 2:23,77 si 1500 liber, cu timpul de 17;43,04.

Ionela Cozma a adus primul titlu pentru Dinamo, fiind prima in proba de 100 m liber cu 56,61 .

Juniorii Robert Glinta si Bogdan Scarlat, legitimati la CSM Pitesti, au devenit campioni in probele de 100 spate si 800 liber.

Robert Glita s-a impus in proba de 100 m spate cu 56,35, iar Bogdan Scarlat la 88 m liber cu 8:21,16.

Printre invitatii presedintelui FRNPM, Calemia Potec, in tribunele piscinei, joi, au fost prezenti campionii olimpici Mihai Covaliu si Sandra Izbasa, Andrei Iosep, antrenorul nationalei de polo a Marii Britanii, dar si Carmen Bunaciu, cei care au inmanat si premiile castigatorilor din a doua zi a competitiei.

Campionatele Nationale de inot continua vineri cu noi finale programate de la ora 18.00. 


Etichete înotpiscinăLia ManoliuCampionatele Naţionale de înottitluricampioni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live