Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

13 Aprilie 2020
Vizualizari: 734
Comentează add

Suporterii câinilor roșii au pus din nou mână de la mână pentru Dinamo pentru a ajuta clubul să-și plătească datoriile și să obțină licența pentru sezonul 2020/2021.

Fanii lui Dinamo au strâns peste 100.000 de lei pentru a-și ajuta echipa

ciprian-bolan

  Sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Asociația Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan” a început sâmbătă strângerea de fonduri pe site-ul www.programddb.ro. Până la momentul actual, fanii au donat 117.013 de lei (24,227 de euro la cursul de astăzi). Pe lângă banii strânși în ultimele zile, asociația mai are un fond de 135.379 de lei (28.030 de euro), pe care îl va folosi tot pentru plata datoriilor, conform unui anunț postat astăzi pe pagina oficială.

"Cu suporteri ca voi Dinamo nu moare. Banii sunt strânşi într-un timp foarte scurt. Asta ne face să fim încrezători. Trebuie să menţinem acest ritm. Au crescut frumos şi înscrierile în ProgramDDB, unde avem 1.160.380,00 lei. Din aceştia scădem suma transferată deja către club şi rămân 135.379,00 lei. Nu vreau să mă opresc din scris să mă uit iar la sold, dar creşte la fiecare refresh. Şi nouă ne creşte inima. Pentru că vedem că dinamoviştilor le pasă. Negoiţă şi Bălănescu trebuie să înţeleagă că nu trebuie să vândă niciun jucător de valoare. Noi ajungem astăzi, lejer, cel puţin la suma pe care o cer ei pentru Sorescu. Practic l-am răscumpărat pe Deian de pe taraba lui Negoiţă. Unii dintre voi au ataşat la comentarii screenshoturi cu sumele depuse. Am văzut 150, 200, 300 de lei. Acum când am început să scriu, un profesor tocmai a donat 800 de lei. Unii dintre voi au donat de mai multe ori. Vă mulţumim 'câinilor'! Ne-au scris pensionari care au donat un sfert din pensie, în vremurile astea grele. Ne-au scris copii care au spart puşculiţa şi le-au cerut părinţilor să salveze Dinamo şi cu economiile lor. Noi, cei care am văzut Dinamo trecând de Inter, de Hamburg (campioana Europei), umilind Leverkusen sau Everton, jucând prima semifinală de Cupa Campionilor a unei echipe româneşti, noi trebuie să le dăm dreptul copiilor noştri să trăiască momente unice precum cele trăite de noi", se arată pe pagina oficială a asociaţiei suporterilor dinamovişti.

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al grupării din Ștefan cel Mare, a anunțat zilele trecute că nu dorește să mai investească în Dinamo, deși echipa are nevoie de 180.000 de euro pentru a plăti datoriile până la finalul lui aprilie și a obține licența pentru sezonul următor. Mai mult, Negoiță este aparent dispus să cedeze oricui procentul său din acțiuni (82%) pentru suma de 1 leu.

Asociația Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan” a cumpărat 10% din acțiunile clubului în februarie prin programul „Doar Dinamo București”.
 


Etichete fotbaldinamoliga Icampionathildanfrf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live