Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE MILIOANE DE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Aprilie 2021
Vizualizari: 392
Comentează add

Într-o postare pe reţelele sociale, se arată că Ducele de Edinburgh a botezat-o pe Principesa Margareta şi i-a purtat de grijă în şcoală, la liceu şi la facultate.

Familia Regală a României - mesaj de condoleanțe

radiojurnal

   Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române. Foto: Arhivă.

Familia Regală a României şi-a exprimat nespusa tristeţe la moartea Prinţului Philip.
 
Într-o postare pe reţelele sociale, se arată că Ducele de Edinburgh a botezat-o pe Principesa Margareta, Custodele Coroanei şi i-a purtat de grijă în şcoală, la liceu şi la facultate.
 
Prinţul Philip şi Regele Mihai, născuţi în acelaşi an, au fost veri şi au păstrat o prietenie de o viaţă întreagă, se mai arată în mesajul Familiei Regale.
 
Potrivit acestuia, toate generaţiile din Familiile Regale română şi britanică au fost apropiate, dar pentru generaţia de astăzi, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip rămân drept modele spirituale şi surse fundamentale de inspiraţie.
 
Mesaje de condoleanţe sunt trimise de lideri din întreaga lume. Ministrul german de externe, Heiko Mass, a spus că prinţul Philip a trăit o viaţă lungă în serviciul ţării sale, în timp ce premierul Australiei, Scott Morrison, a subliniat că ducele de Edinburgh a fost simbolul unei întregi generaţii, cu care nu ne vom mai întâlni niciodată.
 
(PH)

Etichete Familia Regală a RomânieicondoleantePrinţul Philip(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live