Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Septembrie 2018
Vizualizari: 511
Comentează add

Mai multe postări-articole apărute pe Facebook raportate de reţea ca şterse au rămas în spaţiul virtual din motive pe care compania Facebook nu le poate explica.

Facebook analizează o posibilă eroare în sistem la ştergerea mesajelor

sergiu-stet

 

Facebook a anunţat că cercetează o posibilă eroare în sistem în privinţa ştergerii postărilor care nu respectă standardele minime de onestitate şi bună cuviinţă stabilite de companie. 

Problema a fost făcută publică după ce un utilizator a raportat un număr de postări ce conţineau incitări la ură. Când utilizatorul respectiv a raportat mai multe postări pe Facebook pe care le considera ofensive, a primit un mesaj de mulţumire din partea companiei, pentru că face ceea ce trebuie.

Utilizatorul respectiv se aştepta ca postările şi grupul în care apăreau să fie şterse, însă acel lucru nu s-a întâmplat. Materialele raportate ca şterse au rămas în spaţiul virtual din motive pe care Facebook nu le poate explica, din moment ce au fost semnalate încă de duminică.

Corespondentul BBC transmite că Facebook cercetează posibilitatea existenţei vreunei erori în sistem care a anunţat utilizatorul respectiv că postările vor fi şterse. Un expert susţine că această situaţie ar putea fi o "imensă încălcare a acordului" dintre Facebook şi utilizatorii săi, scrie BBC.


Etichete Facebookurăreţeacenzurămoderarestandarde

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live