Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

31 Ianuarie 2019
Vizualizari: 539
Comentează add

Profitul anual total a ajuns la 22 miliarde de dolari. Compania a anunţat că, în medie, a câştigat 7,37 dolari de la fiecare dintre utilizatorii săi.

Facebook a avut un profit record în 2018

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Facebook a publicat un profit trimestrial record pentru ultimul sfert al anului 2018, aproape 6,9 miliarde de dolari. Profitul anual total a ajuns la 22 miliarde de dolari.

Cifrele au făcut ca acţiunile Facebook să scadă în tranzacţiile de după închiderea burselor. Pentru Facebook, 2018 a însemnat scandalul Cambridge Analytica, manipulare politică, ştiri false, furt de date şi acuzaţii de comportament profund imoral.

În ciuda acestora, profitul anual al companiei a crescut cu 39 de procente. Compania a anunţat că, în medie, a câştigat 7,37 dolari de la fiecare dintre utilizatorii săi.

În faţa oscilaţiilor majore, compania lui Mark Zuckerberg s-a arătat rezistentă. În timp ce utilizatorii ei au părut să închidă ochii la problemele apărute, nu se poate spune acelaşi lucru despre cei care fac regulile. Facebook ştie că este posibil să aibă de plătit amenzi mari în viitor.


Etichete Mark ZuckerbergFacebooksocialcompanieinternetfakenews

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live