Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Raluca Daria Diaconiuc, Iaşi

18 Octombrie 2010
Vizualizari: 1462
Comentează add

Proiectul „Fabricat în Iaşi" va crea un cadru propice îmbunătăţirii situaţiei economice locale.

Fabricat în Iaşi  Fabricat în Iaşi  - Conține audio

raluca-daria-diaconiuc-iasi

Se doreşte consumul de produse şi servicii locale, scăderea ratei şomajului şi creşterea numărului locurilor de muncă. Totodată, alegând produsele şi serviciile fabricate în Iaşi în detrimentul celor externe se va contribui şi la protejarea mediului înconjurător. Misiunea proiectului este sa informeze localnicii despre beneficiile consumului de produse sau servicii fabricate în Iaşi precum şi să-i facă să conştientizeze importanţa acestora.

 

Principalele obiective ale proiectului „Fabricat in Iaşi" sunt: relansarea conceptului "Fabricat in Iaşi" pentru încurajarea consumului de produse fabricate in judeţul Iaşi cu scopul de a relansa economia locală.   Vor fi organizate de evenimente şi acţiuni cu impact asupra institutiilor locale, ONG-urilor si producătorilor.

 

Publicul ţintă al proiectului este constituit din locuitorii Iaşului si producatori locali, iar până în momentul de faţă, "Fabricat în Iaşi" este susţinut de Instituţia Prefectului Iaşi.

 

După lansarea proiectului "Fabricat in Iaşi" , va urma organizarea Zilelor "Fabricat In Iaşi", respectiv în fiecare lună se vor organiza evenimente de promovare indoor şi outdoor, online şi offline.

 

Totodată, printre acţiunile specifice se număra şi Salonul "Fabricat in Iaşi", o expoziţie a producătorilor ieşeni,  Caravana "Fabricat in Iaşi", Concursul Guiness Book "Fabricat in Iaşi", concurs pentru înscrierea unui producator din Iaşi în Cartea Recordurilor sau Zilele brandurilor ieşene  ce vor promova brandurile ieşene la raftul magazinelor.

 

Mai multe detalii colega noastră, Raluca Daria Diaconiuc.


Etichete fabricat în Iaşi

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live