Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Aprilie 2020
Vizualizari: 597
Comentează add

Ministrul Finanțelor a anunțat că este posibil ca siteul IMM Invest să fi fost atacat informatic și dă asigurări că pe durata nefuncționării, nu se poate înregistra nimeni.

F. Cîțu: Este posibil ca siteul IMM Invest să fi fost atacat informatic

radiojurnal

Foto Agerpres

La nici trei ore de la lansarea aplicației pentru înscrierea companiilor în programul IMM Invest, nu funcționează.

Cu puțin timp în urmă, ministrul finanțelor a anunțat pe Facebook că este posibil ca siteul IMM Invest să fi fost atacat informatic și dă asigurări că pe durata nefuncționării, nu se poate înregistra nimeni.

Portalul imminvest.ro a înregistrat o rată de înscriere de peste 200 de aplicații pe secundă, din primele momente de la deschiderea aplicației, iar la scurt timp a fost blocat - a precizat și Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici Mijlocii.

După verificări amănunțite, se susține în comunicatul oficial, există suspiciuni întemeiate privind un posibil atac cibernetic sofisticat, iar în acest moment echipa de suport tehnic a aplicației depune toate eforturile pentru remedierea problemelor.

Autoritățile dau asigurări că, în cel mai scurt timp, aplicația va funcționa și subliniază că principiul de înscriere în program nu este primul venit, primul servit, iar înscrierile se vor putea face până la sfârșitul anului.

(RS)


Etichete florin citusiteatac informaticimm investministerul finantelor(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live