Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Martie 2020
Vizualizari: 383
Comentează add

Florin Cîțu - România are resursele şi instrumentele fiscale necesare pentru a face faţă provocărilor pe care le reprezintă răspândirea noului coronavirus.

F. Cîțu: Avem resursele necesare pentru a face față provocărilor Covid-19

radiojurnal

Premierul desemnat Florin Cîțu. Foto: Arhivă/ Agerpres

Ministrul în exerciţiu al finanţelor spune că România are resursele şi instrumentele fiscale necesare pentru a face faţă provocărilor pe care le reprezintă răspândirea noului coronavirus.

După întâlnirea pe care a avut-o astăzi la prânz cu preşedintele Klaus Iohannis, alături de premierul în exerciţiu, ministrul Florin Cîţu a precizat într-o postare pe internet că a fost precaut, a atras finanţare şi există resursele necesare pentru plata tuturor cheltuielilor din buget.

Şeful statului va prezida după-amiază prima reuniune a grupului de lucru interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României, generat de efectele COVID-19, care va avea loc la Palatul Victoria.

La discuţii vor fi reprezentate mai multe ministere, instituţii din domeniul economic şi fiscal, de asemenea organizaţii şi asociaţii ale mediului de afaceri.


Etichete romaniaeconomiecoronavirusflorin citucovid-19klaus iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live