Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Februarie 2021
Vizualizari: 141
Comentează add

F. Citu: Legea privind neînstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile naționale va fi abrogată în scurt timp.

F. Cîțu: Vom atrage investitori străini, ca împreună să reformăm economia

radiojurnal

Foto arhivă

Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi, la Bursa de Valori, că Legea privind neînstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile naționale, promovată de PSD, va fi abrogată în scurt timp.

El a spus că unul dintre cele mai importante obiective ale actualului executiv este câștigarea încrederii investitorilor de pe piețele de capital.


Florin Cîţu: E foarte greu de câștigat această încredere, e foarte ușor de pierdut. Şi continuăm în aceeași direcție și anul acesta; avem nevoie de a reforma companiile de stat, avem nevoie de investitori străini, avem nevoie de investiții, nu putem să susținem de la buget acest efort de reformă și avem nevoie și de tehnologie și know-how-ul investitorilor străini. Așa că acel proiect de lege este în Parlamentul României, va fi abrogat în curând și vom face exact ceea ce am spus: vom atrage investitori străini, ca împreună să reformăm economia. Sunt 30 de ani pe care i-am pierdut, iar eu cred că putem să recuperăm foarte rapid.


Realizator: Premierul a vorbit la un eveniment organizat la Bursa de Valori, unde sunt premiați performerii anului 2020.

(RS)


Etichete florin cituLegea privind neînstrăinarea acțiunilor deținute de stat(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live