Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Martie 2020
Vizualizari: 5521
Comentează add

Institutul Naţional de Sănătate Publică a decis extinderea zonelor roşii afectate de coronavirus în nord-estul Franţei şi regiunea Madrid.

Extinderea zonelor roşii afectate de coronavirus; nordul Franței și Madrid

radiojurnal

Foto: Arhiva/ MApN

Institutul Naţional de Sănătate Publică a decis, astăzi, extinderea zonelor roşii afectate de coronavirus în nord-estul Franţei şi regiunea Madrid, precum şi a celor galbene la tot ce înseamnă localităţile din restul Franţei, Germania şi Spania.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a precizat că persoanele care vin din zonele roşii intră în carantină, iar cei din zonele galbene în izolare voluntară la domiciliu, cu perioade de restricție timp de 14 zile.

El a spus că măsura a fost luată în contextul în care autorităţile se aşteaptă la un aflux al cetăţenilor din aceste zone, aşa cum se întâmplă acum cu cei din Italia.


Etichete Institutul Naţional de Sănătate Publicăextinderea zonelor roşiicoronavirusnord-estul Franţeiregiunea Madridnelu tataru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live