Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

13 Mai 2012
Vizualizari: 2708
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

-

 Bun găsit! Tema extemporalului la ...SMS de duminică 6 mai 2012 a fost inspirată de ziua bărbatului, zi mai mult sau mai puţin oficială, ce se sărbătoreşte pe 5 mai. Prin urmare, întrebarea noastră a fost: Cum s-au distrat doamnele şi domnişoarele de ziua bărbatului?

Deşi ne aşteptam să primim cât mai multe SMS-uri de la doamne sau domnişoare, cele mai multe mesaje le-am primit tot de domni.

  • Ioan din Fălticeni

Buna ziua. Nevasta-mea a început de dimineaţa cu melodia „Cât de departe”, a continuat cu „Te rog, ai încredere-n mine”, ca sa încheie cu „Cele doua cuvinte”. Simplu,uşor şi la obiect de a petrece ziua bărbatului, împreună. Nu s-o fi săturat de mine?

  • Ştefan din Rădăuţi

Cineva spunea: "femeia să n-o atingi nici cu o floare", eu nu am atins-o cu nimic şi nu mai scap de ea. Dacă o ating cu o urzică, oare scap?!!

  • Mesajul câştigător ne-a fost trimis de MARIA GHIORHIU din TECUCI.

A fost ziua bărbatului ieri, dar şi ziua noastră,a femeilor. Ieri, am avut grijă numai de mine. Am fost la coafor, am luat cardul soţului şi l-am făcut praf la supermarket, apoi am venit acasă, am fost stăpână pe telecomandă, mi-am luat o îngheţată mare cu frişcă şi ciocolată şi am savurat-o în faţa televizorului. Iar cand a venit soţul acasă, m-am prefacut supărată şi m-a scos la o prăjitură ca să-mi treacă supararea. Aşa că, pe când o altă zi a bărbaţilor?


Etichete smsextemporalmesaje

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live