Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

22 Ianuarie 2012
Vizualizari: 3539
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

Bine v-am regăsit! La ediţia de duminică 20 noiembrie 2011 a emisiunii, ne-am gândit să vă testăm puterea de seducţie aşa că  tema extemporalului la... SMS a fost: „Ce metode de seducţie aveţi sau aţi avut?”
Ca de obicei, ascultătorii au dat dovadă de imaginaţie şi iată ce răspunsuri am primit:

  • Cătălin din Iasi:


Sunt un bărbat putred de bogat, frumos precum un crai împărătesc, am o  multitudine de cunoştinte din diverse domenii, însa pe iubita mea am sedus-o doar cu bunătatea sufletului !

Anca J: Norocosule! Sunt convinsă că nici nu se putea să o seduci altfel decât cu bunătate sufletească! După descrierea făcută mai sus sunt convinsă că nu ai fi reuşit niciodată să-ţi găseşti o iubită. Ce fel de fată e aceea care îşi doreşte un iubit bogat, deştept şi frumos? Tinerele din ziua de astăzi sunt în căutare de bărbaţi care să aibă venitul minim pe economie, cât mai urâţei, maximum cu 8 clase la fără frecvenţă, dar care să le iubească sincer.

  • Sorin


Femeile sunt foarte uşor de sedus,trebuie doar să le spui ce  vor să audă. În rest să le faci capu' mare,  să nu aibă timp să gândească. Şi...gata, te-ai scos. Restul e istorie.

Anca J: Măi dragă Sorine, ştiu că vânătorii mai înfloresc atunci când povestesc despre isprăvile lor vânătoreşti, dar tu chiar exagerezi!  Eu cred că tu până acum ai vânat doar pradă uşoară, păsăret abia ieşit din cuib... Cred că trebuie să mai acumulezi ceva experienţă până să te poţi lăuda cu trofee de valoare. În general, vânatul matur se lasă destul de greu prins în capcană, trebuie organizate pânde, angajaţi hăitaşi, etc. Dar mai vorbim peste câţiva ani! Până atunci, baftă!

  • Niculina Băgăiţeanu, Bucureşti


Metode de seducţie!? Eram atât de tineri... Eu îl ţineam la curent cu noutăţile din cinematografe iar el făcea rost de biletele de intrare la "unul in plus". În fiecare seară venea să mă ia de la serviciu; eu îi cântam "Tu eşti primăvara mea" iar el imi vorbea despre constelaţii. Sunt 37 de ani de atunci şi ne iubim la fel de mult. 

Anca J: Frumoase vremuri, frumoase amintiri! Noi vă dorim să rmâneţi veşnic tineri, să vă iubiţi  peste 37 de ani la fel de mult ca în prima zi şi, împreună,  să fredonaţi refrene muzicale de pe albumul  trupei Direcţia 5, album ce vi-l oferim ca premiu.


 


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live