Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

20 Noiembrie 2011
Vizualizari: 4067
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

Bun găsit! Să nu mai zică cârcotaşii că suntem codaşi în toate cele, iată că la capitolul taxe şi impozite suntem campionii Uniunii Europene!  Pentru a ajunge numărul unu mondial, ne-am gândit ca la tema extemporalului la ... SMS  de duminică 6 noiembrie 2011  să daţi câteva sugestii despre ce taxe ar mai trebui inventate pentru a avea cel mai „tare” buget din lume?

În urma mesajelor primite, se pare că cei mai mulţi bani s-ar putea obţine din taxarea prostiei, dar cum nu vreau să cred că aceasta ar putea fi singura sursă sigură de creştere a bugetului, să vedem ce propuneri au mai fost:

  • Radu M


Taxa pe declaraţii politice, direct proporţională cu promisiunea electorală!

Anca J: Din păcate, avem politicieni experţi în a face promisiuni ce rar sunt respectate, iar propunerea ta dragă Radu ar putea aduce bani frumuşei la buget şi sunt convinsă că ne-ar clasa printre fruntaşii lumii. 

  • Alin, Sibiu


Impozite pe: cleveteală, văicăreală şi lene.

Anca J:  Bănuiesc că-ţi aminteşti povestea cu drobul de sare... Aşa că lenea şi văicăreala fac parte din „zestrea” poporului român, cât despre cleveteală, e în natura noastră să vedem paiul din ochiul altuia. Mare păcat că până acum nu s-a gândit nimeni să le impoziteze. S-ar fi strâns o sumă frumuşică, nu-i aşa ?

  • Costică , Bistriţa


Felicitări  RRA!!! Cu taxa  pe  demagogie si ipocrizie sigur vom avea bugetul  excedentar!

Anca J: Felicitări şi ţie dragă Costică. Poate cei ce se ocupă cu „inventarea” taxelor vor adauga în viitor şi propunerea ta pe listă deşi mă îndoiesc că corb la corb şi-ar scoate ochii, dar câteodată se mai întâmplă şi minuni...
Şi ca să ţi-o dovedesc, îţi vom trimite premiul ediţiei de astăzi: albumul trupei Sfera - Tot înainte

 


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live