Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

20 Noiembrie 2011
Vizualizari: 3564
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

Bine v-am regăsit dragi prieteni.Pentru duminică 23 octombrie 2011, colegii mei au ales următoare temă la extemporalul la ... SMS: „Ce vă place şi ce nu vă place la meseria pe care o aveţi? Dacă aţi putea să o schimbaţi, care ar fi meseria pe care v-ar plăcea să o aveţi?”
 

  • Marin


Salut! Sunt gropar, dar nu vreau să cad în groapă. Îmi place că Ministerul Sănatăţii şi guvernul sunt solidari cu mine prin politicile lor şi-mi dau materie primă la greu. Nu-mi place că vine frigul şi astfel trebuie am grijă să nu dau de lucru şi altor gropari.

Anca J: Marin, cred că ţi-ai ales o meserie  care, indiferent de vremuri(sau de vreme) se pare că-ţi aduce numai satisfacţii... Cum bine ai spus, materie primă la greu, dacă nu te ajută guvernul, te ajută timpul de-afară, iar criza mai mult ca sigur nu te-a afectat... Unde mai pui că munca în aer liber nu dăunează grav sănătăţii, iar săpatul te menţine într-o formă fizică de invidiat.

  • Tănşanu Cătălin din Iaşi


Eu ador la meseria mea faptul că muncesc de dimineaţa pâna seara, că şeful mă blagosloveşte cu indicativul " Dorel lenes", că sunt util orelor suplimentare. Urăsc măririle de salariu şi zilele libere şi nu aş schimba locul meu de muncă pentru nimic.

Anca J: „Dorele” se pare că tu eşti angajatul model, visul oricărui şef, colegul pe care te poţi baza că-ţi va rezolva treburile atunci când nu mai ai chef de treabă. Gândeşte-te şi la alţi truditor ai acestei ţări şi din când în când încearcă şi alte locuri de muncă, fă şi alţi români fericiţi. Te aşteptăm cu braţele deschise şi sperăm să nu ne dezamăgeşti. Până atunci, spor la muncă !

  • Emil


Bună prieteni...Măi baieţi, sunt manager şef la secţia ovine şi cornute şi-mi place că-n zona mea de responsabilitate nu sunt lupi,urşi şi alte lighioane, altfel deveneam atlet şi alpinist. Ȋmi place aerul curat, liniştea şi nu-mi place că vine frigul.

Anca J: Dragă Emil, e greu când ai o vacă sau un bou în subordine, dar când ai o turmă întreagă… Cred că munca ta de manager peste toate cornutele  a fost extrem de  solicitantă şi  noi ne-am gândit că a venit timpul să te retragi la căldurică şi să iei o scurtă pauză muzicală alături de albumul lui Alexandru Andrieş, “Incorekt”

 


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live