Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

13 Aprilie 2011
Vizualizari: 4736
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

La ediţia de duminică 10 aprilie 2011 a emisiunii „Muzica anilor tăi” , ascultătorii au primt la extemporalul la ...SMS următorul „subiect” de rezolvat: O întâmplare simpatică de dinainte de 1989. Aşa cum ne-au obişnuit, „elevii” noştri s-au străduit şi de această dată să ia „note” cât mai mari, şi, mai mult sau mai puţin nostalgici după anii trăiţi în „epoca de aur”, au trimis multe, multe SMS- uri, din care am selectat câteva:
 

  • Niculina Bagaiteanu, BucureştiPrin '82, în preajma sărbătorilor de iarnă, soţul meu, împreuna cu fiul- în vârsta de 4 ani, stăteau la coadă la pâine. La un moment dat, răsfoind un almanah, fiul întreaba: Tati, de ce în toate cărţile si revistele, pe prima pagină e poza lui Ceauşescu? Cum raspunsul întârzia, micuţul zise, retoric: Altfel, nu e cartea bună?!


Anca J: Cu „Tovarăşul” sau fără pe prima pagină, de bine de rău, mai răsfoia românul câte o revistă, o carte, un almanah, se informa şi el cum putea. Acum, dacă doreşti să fi la curent cu ultimele „succesuri” obţinute de anumite personaje, dai repede un search pe „goagăl” sau răsfoieşti nişte „almanahe” şi poţi afla muuulte lucruri interesante.

 

  • Pavel din BucureştiNe-a scos la curăţat zăpada, dar nu să o dăm din drum ci doar să o bărbierim de mizerie şi noroi pentru că trecea Tovaraşu' .


Anca J: La vopsit borduri n-ai fost scos? Sau la cules porumb? Sortat cartofi sau ceapă? Îmi amintesc de acele vremuri, când aveam „scoatere” de la serviciu sau şcoală, după caz, pentru că venea „tovarăşul” în vizită de lucru şi totul trebuia să arate perfect, ca nu cumva tovarăşii activişti de partid să fie sancţionaţi. Uffff, bine că am scăpat!!!


Câştigătorul ediţiei, constând din „450 de oi” primite de la Zdob şi Zdub a fost Mihai din Constanţa care ne-a trimis următorul SMS:
 

  • Am luat o bătaie bună de la verişoara mea care m-a rugat să-i cumpăr 2 pachete de ţigări şi cel căruia i-am dat banii a ieşit prin spatele Restaurantului Pescăruş, eu aşteptându-l în zadar. Şi odată am vândut sticlele pentru ulei pentru a merge să văd filmul „Ziua Z”.Anca J: Dragă Mihai, verişoara ta n-ar fi trebuit să fie aşa supărată pentru că „tutunul dăunează grav sănătăţii”, cât despre sticlele pentru ulei, au fost vândute pentru o cauză nobilă, Ziua Z fiind un film pentru care ar fi meritat, la vremea respectivă, să duci şi câteva zeci de kilograme de ziare la reciclat. Că tot n-aveai ce citi în ele...


 


Etichete extemporalsms

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live