Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

23 Ianuarie 2011
Vizualizari: 6173
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

Dragi prieteni, pentru extemporalul la ...SMS de duminică 23 ianuarie 2011, ne-am gandit la o temă mai cu...”greutate”. Iată cum a sunat: „Care credeţi că ar fi persoana cea mai potrivită să prezinte Premiile muzicale RRA, cu sau fără Bogdan Pavlică?”

 

Ca de obicei, ascultătorii emisiunii „Muzica anilor tăi” s-au dovedit a fi plini de umor şi imaginaţie. Drept dovadă, iată şi o parte din răspunsurile primite:

 

Radu din Piatra Neamt:

 

  • Eu în locul lui Bogdan l-aş aduce pe domnul Vanghelie deoarece la câte " perle " spune, aţi avea asigurată şi partea comică a spectacolului.

Anca J: Radu, noi i-am propus lui Bogdan acest parteneriat, dar nici nu a vrut sa audă. Nu poate uita că domnul primar care ... „este”, în toţi anii de glorie ai „Vanghelionului” l-a omis de pe lista invitaţilor V.I.P, iar el, săracul, a fost nevoit să petreacă Anul Nou cu vecinul şi vecinica în... piaţă.

 

Mariana, Satu Mare:

 

  • Eu cu Bogdan, pentru că sunt pensionară şi mă pot ocupa de detalii - dar neapărat cu Florin Piersic, pentru a ţine publicul lipit de scaune...

Anca J: Stimată doamnă Mariana, vă rog să trimiteţi, cu minim o săptămînă înaintea spectacolului „Premiile muzicale RRA” , 3 poze, neprelucrate în Photoshop. Veţi participa, alături de alte pensionare, la tragerea la sorţi pentru acordarea premiului „Tehnici de supravieţuire cu pensia minimă garantată”. Din juriu vor face parte Marian Ionescu şi Fuego, precum şi alţi artişti interesaţi sau interesanţi ( cum vreţi să le spuneţi)... Vă doresc succes!

 

Şi... premiul ediţiei din 23 ianuarie 2011, albumul „Azil” semnat de Adrian Berinde, merge la Focşani, la Vasile Diaconu, care a trimis următorul SMS:

 

  • Persoana cea mai potrivită? Nu s-a născut, încă! Amânaţi spectacolul. Era doar o glumă. Bună?

AncaJ: Vasile să ştii că şi noi ne-am gândit serios la propunerea ta. Îţi dai seama că e foarte greu să găsim pe cineva care să prezinte, sau, şi mai rău, să-l înlocuiască pe inegalabilul, inconfundabilul, nemaiîntâlnitul, realizatorul şi prezentatorul de renume mondial Boooogdaaan Paaaavlicăăăă!!! Aşa că, dragă Vasile, pe 13 martie 2011, te aşteptăm la Sala Radio, unde Bogdan va prezenta şi anul acesta „Premiile muzicale RRA”!

 

 


Etichete smsmesaje

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live